DRAMA MELAYU DEBUNGA LALANG

Diperoleh pada 6 Mac Dicapai pada 1 April Ruang nama Rencana Perbincangan. Dicapai 12 November Pasangan Serasi Filem bersama Nabila Huda. Penunggu Rimba yang ditayangkan pada 12 Oktober Antara produk yang mendapatkan khidmat beliau sebagai jurucakapnya ialah Fisherman’s Friend , Nescafe bersama Maya Karin dan Senheng. Filem ini ditayangkan pada 25 Mac dan mencapai kutipan pecah panggung.

Retrieved on 1 May Diperoleh pada 6 Mac Dicapai 17 Mac Kejayaan drama ini membawa gandingan kali kedua beliau bersama Ayda menerusi drama M. Pada tahun yang sama, beliau memegang watak sebagai Airil dalam siri televisyen waktu perdana Slot Akasia TV3 , Istikharah Cinta bersama heroinnya, Faye Kusairi yang memegang watak sebagai Dina Alia, seterusnya melakonkan watak ketua mafia dalam filem aksi Balistik bersama pelakon utamanya, Rosyam Nor dan Rita Rudaini. The Sun Malaysia dalam bahasa Inggeris. New telco line in town The Star.

Dicapai 20 Januari Pasangan Serasi Filem bersama Nabila Huda.

Drama – Zul Ariffin

Dicapai 6 Oktober cebunga Jamil Tidak dipertandingkan Azmil Mustapha A. Beliau dilahirkan pada 25 Oktober di TaipingPerak dan merupakan anak bongsu daripada empat beradik, [5] beliau mempunyai dua kakak dan seorang abang serta berdarah kacukan Melayu dan Belanda.

  WATCH SKYLINE VODLOCKER

Kejayaan drama ini membawa gandingan kali kedua beliau bersama Ayda menerusi drama M. Zul semasa gala tayangan perdana J Revolusi pada Januari Pasangan Serasi Drama bersama Farah Nabilah.

Dicapai pada 1 April Dicapai pada 27 Jun Laman ini diubah buat kali terakhir pada Dicapai 13 Oktober Ibu beliau, Robiah Nasir meninggal dunia pada 5 Disember akibat penyakit jantung. Dicapai 14 February Melsyu nama Rencana Perbincangan. Zulkifli bin Ariffin [1] lahir 25 Oktober [2] atau lebih dikenali sebagai Zul Ariffin ialah seorang pelakon dan model lelaki Malaysia.

Diperoleh pada 6 Ogos Diperoleh pada 23 April Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Pasangan Serasi Filem bersama Nur Fazura.

Dicapai 21 Mei Padabeliau dikhabarkan menjalin hubungan dengan pelakon baru yang juga anak kepada bekas penyampai berita TV3Zahirah MacWilson.

Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur ke Ibu Zul Ariffin meninggal dunia Harian Metro. Retrieved on 1 May Retrieved on 14 November Zul Ariffin mahu jadi hero filem aksi Kosmo!

Sumber bahasa Inggeris CS1 en. Retrieved on 3 October Kehidupan peribadi beliau banyak diperkatakan oleh media kerana sebelum ini dikatakan pernah dikaitkan menjalin hubungan dengan pelakon seangkatannya dalam Gerak KhasAbby Abadi pada ketika pelakon itu memfailkan perceraiannya dengan Norman Hakim padabagaimanapun hubungan mereka berakhir pada dan masing-masing membawa haluan.

  CINEMA MODERNISSIMO SAN GIOVANNI IN MARIGNANO ORARI

Pasangan Pilihan bersama Farah Nabilah. Antara produk yang mendapatkan khidmat beliau sebagai jurucakapnya ialah Fisherman’s FriendNescafe bersama Maya Karin dan Senheng. Ddrama 3 Oktober Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke Diambil daripada ” https: Penunggu Rimba yang ditayangkan pada 12 Oktober Sharom 23 Mac Dicapai 30 Ogos Pelakonmodeljurucakap produk.

Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut.

Beliau kemudiannya mengambil latihan sebagai model fesyen dan mula mengambil bahagian dalam beberapa pertunjukan fesyen. The Sun Malaysia dalam bahasa Inggeris. Dicapai 17 Mac ddrama Diperoleh pada 6 Mac Langkawi di Astro Warnamemegang watak sebagai Aidid.

Related Posts